Informatie bivak

Dag allemaal,

Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor het geduld en vertrouwen in ons. Zoals beloofd krijgen jullie vandaag alle informatie omtrent het kamp. Dit betekent ook dat de inschrijvingen voor ons bivak vanaf nu starten.
Op de website onder 'fotoalbum' kunnen jullie de infobundel vinden waar jullie alle nodige informatie in vinden over het kamp deze zomer. Gelieve deze zeker eens grondig door te nemen.
Verder vinden jullie op onze Facebookpagina ook een powerpoint waarin we bij elke dia ingesproken informatie hebben toegevoegd. Dit is eigenlijk ter vervanging van onze infoavond die wij normaal gezien op de laatste chirozondag houden. We versturen hierbij ook een stappenplan hoe je deze PowerPoint kan beluisteren. Bekijk deze infosessie zeker ook eens, want hier wordt de informatie vanuit de bundel mondeling toegelicht en extra verduidelijkt. 

Wie nog vragen heeft na het bekijken van de infosessie en het lezen van de bundel, aarzel dan niet om één van de vb's of één van de hoofdleidsters te contacteren. 
De leiding kijkt alvast heel hard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook!! 

Lieve chiro groetjes 
xxx